madsmunch
Topic Author
Posts: 5
Joined: 01 Sep 2020, 14:14

Node RED TCP in node

02 Sep 2020, 13:36

Hi

I'm trying to use the TCP in node, but the node is missing the the box where i insert the P address .
I'm running node red on another pi there it works fine, the working pi is running node red version v1.0.3 and my connect+ is running v1.0.6
Is there an fault in NodeRED version 1.0.6 or is it somewhere else?

I have added two pictures of two identical nodes, but one of them is missing the Host address input

How do I upgrade/downgrade NodeRED to get this working?
Attachments
tcp_2.JPG
tcp_2.JPG (32.89 KiB) Viewed 5030 times
tcp_1.JPG
tcp_1.JPG (36.22 KiB) Viewed 5030 times
 
madsmunch
Topic Author
Posts: 5
Joined: 01 Sep 2020, 14:14

Re: Node RED TCP in node

02 Sep 2020, 14:53

I have found this topic, and this is the same issue i'm facing.
https://revolution.kunbus.de/forum/view ... =48&t=2030

When i disable the node-red-contrib-revpi-nodes the TCP node works

I did try to update using this code with no luck
sudo apt update
sudo apt install noderedrevpinodes-server
 
User avatar
dirk
KUNBUS
Posts: 1678
Joined: 15 Dec 2016, 13:19
Answers: 1

Re: Node RED TCP in node

15 Sep 2020, 09:52

Hi, madsmunch I have moved your post here where the creators of the RevPi Nodes for Node-RED may help you.
 
jgerlach-erminas
Official 3rd Party Support Erminas
Posts: 33
Joined: 22 Jan 2020, 14:31

Re: Node RED TCP in node

06 Oct 2020, 17:01

Hi madsmunch,

could you try installing the RevPi Nodes using the workaround described here: https://revolution.kunbus.de/forum/view ... 7703#p7809
If it still not work with this workaround, then there is definitly a problem within version 1.0.6.

Greetings,
Jonas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests